Nyheder

Hold dig opdateret

Læs de seneste nyheder, artikler og blogindlæg og lad dig inspirere af Trip Trap Woodcare lige her.

Pas godt på det du har og giv dit køkken nyt liv med ganske simple greb. Hos Trip Trap er bæredygtighed og refurbishment i højsædet, vi går nemlig på arbejde hver dag for at sikre, at du har de bedste produkter på hånden til dine Gør Det Selv projekter.

Hvordan sikrer du, at dine splinternye havemøbler får den helt rigtige træpleje og vedligeholdelse allerede fra dag ét? Og hvordan giver du dine gamle træhavemøbler nyt liv?

Skal du fjerne alger fra træterrassen, så har vi en helt simpel løsning klar til dig. Bliv helt klar til udesæsonen med en smuk træterrasse helt fri for alger og klar til bare tæer i solskinnet.

Her finder du gode råd til hvordan du behandler og vedligeholder dine udendørs træmøbler, havemøbler, træterrasser mv.

Det er ikke så kompliceret at vedligeholde en træterrasse, som mange går og tror.

Vil du gerne beskytte dit ubehandlede træ med imprægnering og samtidig bevare træets moderne, sølvgrå patina. Så kan vi hjælpe dig.

Ved at gøre en ekstra indsats i efteråret gør du det nemt for dig selv, når træhavemøblerne skal frem igen til foråret, da klargøringen bliver lettere.

Vedligeholdelsesfrie havemøbler er sød musik i manges ører, men det betyder ikke, at havemøblerne altid fremstår pæne og rene. Det kan de komme til med hjælp fra Trip Trap Polyrattan Rens og Protect.

Behandl dit trægulv med gulvlak og få en stærk og holdbar overflade

Giv trægulvet den rigtige rengøring og pleje, så du kan nyde gulvet og dets kvaliteter i lang tid.

En sæbebehandling giver ikke kun dine trægulve eller træmøbler en resistent, flot og silkeblød overflade. Sæben giver også træet det mest naturlig udseende, hvilket passer rigtig godt ind i den lyse, nordiske indretningsstil.

Vores Pletfjerner Intensiv til egetræ er nærmest magisk, med den fjerner du let sorte ringe og pletter på egetræsgulve og bordplader mv.

Generelt er rigtig mange usikre på, hvordan de udfører den helt korrekte rengøring, pleje og vedligeholdelse af deres trægulve.

Træbordplader er meget populære – og med god grund. De er meget holdbare og tilfører køkkenet en naturlige varme og følelse.

Husk trærens når dine trægulve, møbler eller interiør skal behandles med sæbe, olie eller bejdse.

To produkter til vedligeholdelse af trægulve med næsten samme navn. Arbejdsprocessen udgør dog den helt store forskel.

Her får du nogle gode fif til rengøring og vedligehold af trægulve. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvilke rengøringsmidler du vælger og hvordan du plejer dine gulve. Passer du godt og rigtigt på dit gulv, så har du det i mange år.