Cases

Giv dit køkkenbord nyt liv – Gør Det Selv som Silas & Caroline

Pas godt på det du har og giv dit køkken nyt liv med ganske simple greb. Sæt køkkenbordet i stand med Trip Trap Køkkenbordsolie, og du har et smukt og modstandsdytigt køkkenbord til mange timers madlavning og hygge.

Hos Trip Trap Woodcare er bæredygtighed og refurbishment i højsædet Vi går nemlig på arbejde hver dag for at sikre, at du har de bedste produkter på hånden til dine Gør Det Selv projekter.

Hjemme hos Silas og Caroline i deres lejlighed i Aarhus står der generelt istandsættelse på programmet og de lægger stor vægt på at bevare og forskønne lejlighedens eksisterende elementer.

Det gamle køkken trængte til en overhaling og her har de sikret at bordpladen kan holde mange år endnu med rens, slib og påføring af Trip Trap Køkkenbordsolie i farven natur.

Trip Trap Køkkenbordsolie er godkendt til kontakt med fødevarer og du kan derfor med sindsro bruge den på alle træoverflader hvor mad bringes i spil.

Samtidig kan du roligt lade børnene undersøge, deltage i madlavningen og lege som altid, for du må faktisk også bruge olien til istandsættelse af trælegetøj.

”Vi er super glade for resultatet, og kittet var godt strikket sammen samt enormt nemt at bruge”. Fortæller Silas Bertelsen.

For få penge kan du gøre det samme som Silas og Caroline, og trods navnet kan køkkenbordsolien bruges på en lang række indendørs træoverflader.

 

Uanset om du skal istandsætte dine køkkenlåger, give dit plankebord lidt ekstra kærlighed eller sikre at dine tapasbrætter og skærebrætter kan holde længe endnu, så kan du bruge Køkkenbordsolien og afrunde med vores Plejegel så overfladen også får ekstra modstandsdygtighed.

Følg Silas og Caroline på Instagram under tagget: @bertelsen_mobler

Se hvordan du let forlænger levetiden og forskønner dit køkkenbord i videoen herunder.

 

Hvis du vil vide lidt mere om hvad Trip trap Woodcare er for en størrelse, så kan du læse om vores baggrund lige her.