Research & Development

Vores R&D team er rigtige nørder med passion og respekt for træet, som er et levende materiale og et af de mest bæredygtige, der findes. De er specialister til fingerspidserne indenfor hvert deres områder. Simpelthen fordi de, som resten af virksomheden, brænder for at skabe de bedste og mest bæredygtige løsninger inden for pleje, vedligeholdelse og beskyttelse af træ.

Udvikling uden kompromis

Trægulve, møbler, bordplader, facader, skure, terrasser og så videre. Det behøver alt sammen beskyttelse for at fremstå smukt og holde længst muligt.

Derfor er vi meget dedikerede, når det kommer til udvikling af produkter til forbehandling, grundbehandling, rengøring, pleje og vedligeholdelse af træ og andre overflader.

Der er en helt særlig stemning. Passionen og dedikationen kan nærmest mærkes, når man træder ind i vores R&D-afdeling. Her går vi nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi kombinerer passion, viden og erfaring i udvikling af produkter, så vores kunder altid opnår smukke, langtidsholdbare og bæredygtige resultater.

Udforsk vores produktsortiment

Bæredygtige løsninger

Uanset hvilken træflade vores produkter er skabt til at beskytte, så er grundtanken altid den samme.

Kompromisløs kvalitet og en evig jagt på mere bæredygtige løsninger driver os hver eneste dag.

Det kan synes enkelt, når overskrifterne er udvikling af produkter til forbehandling, grundbehandling, rengøring, pleje og vedligeholdelse af træ og andre overflader.

Læs mere om vores bæredygtige fundament

Hvordan gør vi så?

Hvordan olien arbejder med træet, hvilken slidstyrke og glans lakken har, eller hvordan vi opnår en ensartet og stærk overflade, er bare en brøkdel af opgaverne hos vores R&D-afdeling.

Vi går aldrig på kompromis og yder altid vores ypperste indsats for at udvikle produkter og løsninger af absolut højeste kvalitet.

Der udvikles og testes konstant på både nye og eksisterende produkter for at sikre vores kunder den bedst mulige løsning.

Udforsk vores brede sortiment

Grundighed er en dyd

Grundigheden er til at tage og føle på. Der er en ro, dedikation og dyb koncentration i vores laboratorie.

Det er i vores natur at beskytte og nære træ, så det bibeholder den naturlige skønhed, glød og varme – så længe som overhovedet muligt.

Vi tester ikke kun hos os selv. Verden rundt testes vores produkter af anerkendte laboratorier, og vi gør en dyd ud af altid at leve op til alle relevante internationale normer.