Træpleje

Giv dine træprodukter den grundbehandling, pleje og finish de fortjener

Forkæl dine gulve, møbler og træoverflader inde såvel som ude med vores produkter af højeste kvalitet og fremhæv dine træprodukters naturlige skønhed. Pas godt på det du har - Velholdte træprodukter kan følge dig hele livet.

We care

Specialister i miljøvenlig træpleje

Vi beskytter og nærer træprodukter så de bibeholder deres naturlige skønhed, glød og varme så længe som overhovedet muligt.

Lad dine gulve, møbler og træprodukter inde såvel som ude leve så længe som muligt med den helt rigtige behandling og pleje.

Bliv inspireret og find alle relevante produkter i vores webshop eller hos din lokale forhandler.

Bliv inspireret af vores produktsortiment
Pleje inde som ude til mange overflader

Meget mere end træpleje

Hos Trip Trap brænder vi hver eneste dag for at skabe kvalitetsprodukter indenfor pleje, vedligehold og rengøring af en lang række overflader inde som ude.

Et bredt sortiment sikrer de bedste løsninger

Faktisk har vi et bredt sortiment specialudviklet til både vinyl-, klinke, og laminat overflade samt olierede, sæbebehandlede og lakerede trægulve.

Du finder også masser af gør-det-selv løsninger til indendørs træbeklædning, træbordplader, spisebord eller andre træmøbler, som har brug for en kærlig hånd.

Trip Trap er din garanti for 100% dansk kvalitet, som sikrer et godt resultat hver gang. Uden at gå på kompromis med indeklima og miljø.

Giv dit uderum en kærlig hånd

I Trip Trap Ude-sortimentet finder du de helt rigtige løsninger til dit uderum. Havemøblerne, parasollen, terrassen eller den udvendige træbeklædning. Uagtet om opgaven er en opfriskning eller en mere grund rens og vedligeholdelse.

Vidste du, at du kan forlænge levetiden af dine polyrattan, plastik og non-wood havemøbler med Trip Traps specialudviklede Rens og Protection. Så får du havemøbler med et smukt look år efter år.

Gå på oplevelse i vores inspirationsunivers