Bæredygtighed

In our nature

Vi er skabt på baggrund af én af naturens vigtigste ressourcer – træ. Derfor er det vigtigt for os at hjælpe til med at bevare den natur, der omgiver os alle. Vores målsætning er derfor altid at producere miljøvenlige produkter med naturlige råvarer.

Fokus på naturlige råvarer

Er kernen for os.

Det betyder, at de komponenter, vi blander til olier, sæber, lak og lignende så vidt muligt skal være udvundet naturligt og efterfølgende skal påvirke miljøet så lidt som muligt.

Det er en vedvarende proces at lede efter alternativer, og vi gør hver dag vores ypperste for at give dig de mest miljø og indeklima venlige produkter.

Udforsk vores produktsortiment

Miljøvenlig kvalitet

Vi har et enormt fokus på, hvordan vi i vores R&D og laboratorie kan få høj kvalitet og miljøvenlige produkter til at gå hånd i hånd.

For vi undgår aldrig helt at have spild, når træprodukter skal behandles eller når gulvvandet skal hældes ud.

Men når det er muligt at holde sig fra negativ påvirkning af miljøet, så synes vi ikke, at der er noget at rafle om.

Bliv klogere på vores R&D og laboratorie

En skovbund uden fodaftryk

I bund og grund er det en cyklus.

Med vores kærlighed til træ og dets bevarelse, vedligeholdelse og forfinelse, så mener vi også, at vi er forpligtet til at gøre vores for, at nye træer får de bedste vækstbetingelser.

Mindst lige så vigtigt mener vi, det er, at du kan trække vejret frit, inde som ude, når du behandler dine træprodukter.

At begrænse omfanget af kemikalier i vores produktion og erstatte det med naturlige produkter, hvor det er muligt, har være en naturlig del af vores forretning siden vores spæde start i 1969.

Læs mere om WOCA

Bæredygtighed – helt ind under huden

Vi har syvmilestøvlerne på – det ligger i vores natur.

Hos os er bæredygtighed ikke et buzzword, men en komponent i skabelsen af selve WOCA Denmark A/S.

Derfor har vi en konstant ambition om at være foran.

Foran, så vi altid kan levere topklasse produkter uden at sætte klodsede miljøbelastende fodaftryk i skovbunden.

Foran, så vi respekterer, at træets hjerte stadig banker, selv når det er fældet, lagt som gulv i dit hjem og fortsat trækker vejret i takt med luftfugtighed, temperaturskifte og behandlinger.

Vores bæredygtige fundament