Rejsen fra idé til idag

Det hele startede med et stykke drivtømmer på en strand i Nordjylland og siden da har vi ikke set os tilbage. Med en rendyrket passion for træ og med respekt for naturens ressourcer er vi drevet af at udvikle produkter, som styrker, plejer og beskytter træet mod omgivelsernes påvirkninger.

Care is in our nature

Smukt træ med en unik finish og godt håndværk er selve kernen i vores forretning.

Derfor er vi konstant optaget af, hvordan vi bruger, vedligeholder og beskytter vores træoverflader, så træets naturlige skønhed bibeholdes og levetiden forlænges.

I mange år fokuserede vi primært på produktion af trapper, gulve og møbler af træ, men over tid blev vedligeholdelse, olie, lak og rengøringsprodukter en del af forretningen.

I 2004 blev vi en selvstændig forretning med speciale i miljøvenlig træpleje under navnet WOCA Denmark A/S og Trip Trap Woodcare. WOCA står naturligvis for Wood Care.

Trip Trap Woodcare og WOCA Denmark er én og samme forretning. Trip Woodcare sælges til private i Danmark mens WOCA Denmark er vores professionelle brand i DK og samtidig også vores internationale brand.

Se produkter

Made in Denmark

I dag omfatter vores sortiment et bredt udvalg af produkter til pleje, vedligehold og beskyttelse af både sten-, tekstil, non-wood og træoverflader. Såvel ude som inde.

Samtidig leverer vi skræddersyede løsninger indenfor farver, finish og look til blandt andet møbel- og gulvindustrien.

Alt vores arbejde og produktion har hjemme i Lunderskov, Danmark og vi er stolte af at være et anerkendt, dansk brand med eksport til mere end 60 lande verden over.

 

Lad dig inspirere af vores guides og cases