How to guides

Sæt dine møbler i stand med Køkkenbordsolie

Elsker du også Gør Det Selv projekter? Vi er helt vilde med det, og har givet et træt sofabord nyt liv ved hjælp af vores Køkkenbordsolie. Det er nemt, så du behøver ikke vente længe med at istandsætte genbrugsfund eller træmøbler du har derhjemme i forvejen.

Uanset om du har et møbel stående som trænger til en overhaling, eller om du som rigtigt mange andre elsker at gøre gode fund i genbrugsbutikkerne. Så behøver det ikke være svært, at give gamle træmøbler nyt liv.

I denne omgang har vi givet et gammelt sofabord en overhaling med slib, rens og oliering. Til projektet her har vi brugt Trip Trap Woodcare Trærens og Køkkenbordsolie i sort. Vi er endt med et look hvor olien fremhæver træets årer, så der er transparens og liv.

Er du til et mere farvet eller mættet udtryk, så handler det kun om, at du giver møblet flere omgange med olien.

Vores sortiment sikrer at, du kan komme i mål uanset om du ønsker at oliere, sæbebehandle eller lakere dine træmøbler og andre træprodukter.

 

Vi har lavet en lille video over processen med istandsættelsen af sofabordet, men du kan gøre det samme med kommoder, spiseborde, reoler osv.

Så længe møblet er af træ og du har mod på selv at sætte i stand, så er vi klar med de produkter du får brug for til opgaven.

God fornøjelse med dine Gør Det Selv projekter.

Del endelig med os på sociale medier, vi elsker at se resultaterne når vores produkter kommer i spil.