Plejegel

135,00 DKK

Varenummer:

Genopfrisker olierede overflader

 • Plejer og beskytter oliebehandlede overflader
 • Egnet til kontakt med fødevarer
 • Nem at dosere, påføre og arbejde med 
 • Simpel påføring både manuelt eller med maskine 

*Træprøven er vist på eg

200 ML
50 ML
135.00 DKK
e-delete
e-add
Find forhandler

Produktdetaljer

 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Teknisk datablad
 • Sikkerhedsdatablad

Massefylde:

0.90-0.95 g/ml.

Holdbarhed:

3 år

Påføringstemperatur:

+15-25°C og ca. 50 % luftfugtighed.

Farver:

Natur, Hvid

Rengøring af værktøj:

Med terpentin

Opbevaring:

+10-25°C. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke udsættes for høje temperaturer eller direkte sol. Opbevares frostfrit om vinteren og køligt om sommeren.

Emballage:

.2

Viskositet:

20-25 Sek. DIN Cup 4

Tørretid:

8-10 timer ved 20°C

Let anvendelse:

4-6 timer ved 20°C

Vi anbefaler:

Den olierede overflade bør ikke udsættes for vand de første 2-3 dage, da dette kan give skjolder og misfarvet udseende. Fugtigheden i træet bør maks. være 18%. Høj temperatur og lav luftfugtighed afkorter tørretiden. Lav temperatur og høj luftfugtighed forlænger tørretiden.

Gennemhærdet:

3 dage ved 20°C.

Trip Trap Plejegel anvendes til pleje og vedligeholdelse af olierede indendørs træoverflader og gulve. Olien tørrer hurtigt og giver en flot vand- og smudsafvisende overflade.Plejegel er velegnet til møbler, køkkenborde, gulve samt andre indendørs træoverflader. Den kan med fordel også anvendes til fabriksolierede/UV-olierede overflader.

Det efterfølgende gælder kun for farver der indeholder over 1% hvid pigment. Advarsel! Der kan danne sig farlige respirable dråber, når der sprayes. Undgå indånding af spray eller tåge. Sikkerhedsdatablad kan på anmodning rekvireres.

Arbejdstrin

Instructions
Products in use
Det er vigtigt, at såvel træ som gel har en temperatur på min. 15°C, dog helst omkring 20°C, samt en luftfugtighed på ca. 50 %. Sørg for god ventilation i rummet af hensyn til tørretid og afdampning. Overfladen rengøres grundigt i Trip Trap Intensiv Trærens blandet med vand i forholdet 1:20. Der vaskes efterfølgende med rent vand. Efter afrensningen skal overfladen tørre i min. 8 timer ved 20°C.

Husk altid at foretage prøveopstrøg på et mindre synligt sted for kontrol af overfladens og produktets forenelighed.

 1. Kom en passende mængde gel på en rød/hvid WOCA Håndskrubber og fordel den i et jævnt, tyndt lag på overfladen. Fortsæt poleringen til træet virker mættet, og overfladen fremtræder ensartet. Det anbefales at arbejde i små områder ad gangen, da gelen tørrer hurtigt. Ved større arealer (gulve over ) kan en polermaskine med fordel anvendes.
 2. Herefter tørres al overskydende olie af med en fnugfri bomuldsklud. Overfladen skal være helt fri for overskydende olie.
 3. Hvis træet efter ikke virker helt mættet, kan der med fordel efterpoleres med en mindre mængde gel end ved første behandling, men efter samme fremgangsmåde.
 4. Vent inden overfladen tages i brug og undgå snavs samt vandpåvirkning på træet de næste .