Panelhvid

195,00 DKK760,00 DKK

Varenummer:

Hvidpigmentering af lofter og vægpaneler af træ

 • Til ubehandlede og lakerede overflader
 • Giver en blød og mat overflade
 • Drypfri - nem at påføre

*Træprøven er vist på fyr

2.5 L
3 L
4.5 L
750 ML
e-delete
e-add
Find forhandler

Produktdetaljer

 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Teknisk datablad
 • Sikkerhedsdatablad

Massefylde:

1.30-1.40 g/ml.

PH:

pH 7-8

Holdbarhed:

3 år

Påføringstemperatur:

+15-25°C og ca. 50 % luftfugtighed.

Rækkeevne:

10-12 m²/L

Farver:

Hvid, Ekstra Hvid

Rengøring af værktøj:

Med vand og sæbe

Opbevaring:

+10-30°C. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke udsættes for høje temperaturer eller direkte sol. Opbevares frostfrit om vinteren og køligt om sommeren.

Emballage:

750 ml, 2.5, 4.5

Luftfugtighed:

Ca. 40%.

Lugt:

Svag

Tørretid:

1-2 timer ved 20°C

Vi anbefaler:

Til påføring af Panelhvid anvendes en egnet pensel. Brug evt. en lille rund pensel til profiler og kanter. Anvend plastspand og klud eller skrubbe til rengøring. Værktøj rengøres i vand og sæbe.

Gennemhærdet:

4-5 timer ved 20°C

Trip Trap Panelhvid er et vandbaseret produkt, der anvendes til lysning af gulnet træværk, f.eks. lofts- og vægpaneler. Panelhvid anvendes indendørs til ubehandlet eller lakeret eg eller nåletræ.

Indeholder: 2-methylisothiazol-3(2H)-on. Kan udløse allergisk reaktion. Advarsel! Der kan danne sig farlige respirable dråber, når der sprayes. Undgå indånding af spray eller tåge. Sikkerhedsdatablad kan på anmodning rekvireres.

Arbejdstrin

Instructions
Products in use
 1. Træet skal være rent, tørt og afrenset. Vask med blandet med vand i forholdet . Overfladen vaskes efter med rent vand. Tidligere lakerede overflader afrenses/afslibes for dårligt hæftende lakker. Det anbefales at udføre en mindre prøveopstrøg på et mindre synligt sted for at vurdere resultatet.
 2. omrøres grundigt før og under brug. Spande med forskellige batchnumre (produktionsnummer) blandes for at undgå nuance- og glansforskelle.
 3. Produktet påføres med pensel i et jævnt lag. Stryg altid langs med træets åretegning. Påføre max 3-4 brædder af gangen. Påfør i brættets længderetning i ca. en armlængde. Det anbefales at færdig­gøre 3-4 brædder ad gangen for at undgå synlige overlapninger.
 4. Værktøj rengøres med vand og sæbe.
Husk altid at foretage prøveopstrøg på et mindre synligt sted for kontrol af overfladen og produktets forenelighed. Trip Trap WoodCare fraskriver sig ethvert ansvar ved utilsigtet brug af og omgang med produktet.