Panelhvid Dækkende

Fra 535,00 DKK

Varenummer:

Dækkende hvid maling til lofter og vægge af træ

 • Reducerer knastgennemslag
 • Anvendes både til grund- og slutbehandling
 • Velegnet til påføring med malersprøjte

*Træprøven er vist på fyr

2.5 L
3 L
4 L
e-delete
e-add
Find forhandler

Produktdetaljer

 • Beskrivelse
 • Specifikationer
 • Teknisk datablad
 • Sikkerhedsdatablad

Massefylde:

1.30-1.40 g/ml.

PH:

pH 7-8

Holdbarhed:

3 år

Påføringstemperatur:

+15-25°C og ca. 50 % luftfugtighed.

Rækkeevne:

8-10 m²/L

Farver:

Hvid

Rengøring af værktøj:

Med vand og sæbe

Opbevaring:

+10-25°C. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke udsættes for høje temperaturer eller direkte sol. Opbevares frostfrit om vinteren og køligt om sommeren.

Emballage:

2.5, 4

Luftfugtighed:

Ca. 40%.

Lugt:

Svag

Vi anbefaler:

Værktøj rengøres i vand og sæbe.

Gennemhærdet:

24 timer ved 20°C

Overmalbar:

Ca. 2 timer. For at få den spærrende effekt: 18-24 timer.

Trip Trap Panelhvid Dækkende er en helmat specialmaling, der anvendes til gulnet træværk, træprofilbrædder, til lofter og vægge, samt loftpaneler indendørs. Panelhvid Dækkende kan anvendes på ubehandlede eller tidligere lakerede overflader og giver træet et ultramat blødt udseende. Panelhvid Dækkende et vandbaseret, indeklimamærket produkter som forebygger gulning af nyt træværk og reducerer muligheden for knastgennemslag.

Indeholder: 2-methylisothiazol-3(2H)-on. Kan udløse allergisk reaktion. Advarsel! Der kan danne sig farlige respirable dråber, når der sprayes. Undgå indånding af spray eller tåge. Sikkerhedsdatablad kan på anmodning rekvireres.

Arbejdstrin

Instructions
Products in use
Træet skal være fuldstændigt tørt inden påføring af Panelhvid Dækkende og rumtemperaturen skal min. være 20°C.

 1. Træet skal være rent, tørt og afrenset. Vask med blandet med vand i forholdet . Overfladen vaskes efter med rent vand. Tidligere lakerede overflader afrenses/afslibes for dårligt hæftende lakker. Det anbefales at udføre en mindre prøveopstrøg på et mindre synligt sted for at vurdere resultatet.
 2. omrøres grundigt før og under brug. Spande med forskellige batchnumre blandes for at undgå nuance- og glansforskelle.
 3. Produktet påføres med pensel i et jævnt dækkende lag. Stryg altid langs med træ­ets åretegning. For fuldt dækkende resultat skal der behandles 2-3 gange. er velegnet til påføring med malersprøjte. Overfladen er overmalbar efter ved . Tidsrummet mellem første og anden påføring skal være for opnåelse af spærrende effekt.
 4. Værktøj rengøres med vand og sæbe.
Husk altid at foretage prøveopstrøg på et mindre synligt sted for kontrol af overfladen og produktets forenelighed. Trip Trap WoodCare fraskriver sig ethvert ansvar ved utilsigtet brug af og omgang med produktet.